Despre noi

Aldo CaffèPrăjitoria de cafea este pentru noi artă şi pasiune. În prăjitoria noastră transformăm cafeaua crudă de culoare verde în aromate boabe de culoare maro închis. Pasiunea noastră este de a selecta, a prăji şi a ambala cafeaua cu atenţie pentru ca produsul final să fie perfect.

Cafeaua crudă provine din 3 continente.

Prăjirea la temperaturi mici şi timpul de prăjire mai lung, pentru noi sunt esenţiale. Astfel, boabele de cafea se prăjesc şi în interiorul lor, pentru a-şi degaja toate proprietăţile şi aromele lor. Această fază este cea mai delicată şi are nevoie de competenţă şi experienţă, care este acumulată de-a lungul anilor.

Noi suntem capabili să producem amestecuri de cafea personalizate pentru fiecare client în parte cu aroma preferată, pentru că fiecare soi de cafea în monorigine are aromele şi proprietăţile ei. Noi le combinăm în prezenţa clientului nostru şi le degustăm împreună până în momentul în care găsim aroma, gustul şi corpozitatea pe placul clientului nostru.

Video de prezentareŢi-am pregătit un tur video de prezentare a prăjitoriei noastre de cafea situată în Gălăneşti, judeţul Suceava.

Galerie fotoAccesează galeria cu fotografii în care îţi prezentăm locaţia noastră, procesul de prăjire a cafelei şi sortimentele de cafea disponibile.

 

Comandă astăzi cafeaua de specialitate Aldo Caffè!Accesează magazinul nostru online pentru mai multe informaţii despre lista de sortimente disponibile şi preţurile de vânzare.


MAGAZIN ONLINE
MAGAZIN